۱۴۰۳ جمعه ۲۱ ارديبهشت
Friday, May 10, 2024
تير
نقش میکروارگانیسم‌های محرک رشد گیاه در کشاورزی پایدار و فنآوری نانو
‏عنوان و نام پدیدآور:نقش میکروارگانیسم‌های محرک رشد گیاه در کشاورزی پایدار و فنآوری نانو/ تالیف [صحیح ویراستاران] آجای‌کومار، آمیت کیشور‌سینگ، کریشنا کومار‌چودهاری ؛ ترجمه ابوالفضل توسلی، یاسر اسماعیلیان.
‏مشخصات نشر:تربت حیدریه: دانشگاه تربت حیدریه، انتشارات، ‏‫1401.‬
‏مشخصات ظاهری:‏‫389ص.‬
شابک:‭978-600-8335-25-2‬
‏وضعیت فهرست‌نویسی:فیپا
یادداشت:‏‫عنوان اصلی: Role of plant growth promoting microorganisms in sustainable agriculture and nanotechnology, 2019‮.‬
یادداشت:کتابنامه: ص. 371 - 389.
موضوع:گیاهان -- زیست‌شناسی مولکولی
Plant molecular biology
کشاورزی پایدار
Sustainable agriculture

موضوع کتاب:
کتاب حاضر که ترجمه نسخه اصلی کتاب role of plant growth promoting microorganisms in sustainable agriculture and nanotechnology و در سال 2019 در انتشارات Elsevier به چاپ رسیده نتیجه مطالعات و تحقیقات محققین و دانشمندان مرتبط با علوم کشاورزی، زیست فناوری و نانو فناوری است. در این کتاب سعی شده است با رویکرد مبتنی بر کشاورزی پایدار و ارگانیکبه تشریح میکروارگانیسم‌های مهم همزیست و غیر همزیست محرک رشد گیاه و بیان ابعاد مختلف ارتباط متقابل این موجودات با گیاهان در راستای بهبود محیط رشد و مقاومت گیاهان به تنش‌های محیطی بپردازد.