پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت آغاز سال جديد تحصيلي

نـون وَ القَلَم وَ ما یَسطٌرون و سپاس بیکران صاحب آنرا که به اشرف مخلوقات قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و  زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.

آغاز سال تحصیلی جدید را به همه تلاشگران عرصه علم و دانش، کارکنان و اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان عزیز بویژه دانشجویان جدیدالورود که به تازگی به مجموعه دانشگاه تربت حیدریه پیوسته اند، صمیمانه تبریک عرض می نمایم. امیدوارم با اراده ای راسخ در راستای فراگیری علم و دانش همت گمارده و با سلاح تقوا و دانش در جهت سربلندی میهن عزیزمان ایران گام نهید. ما در مجموعه دانشگاه تربت حیدریه، در راستای ماموریت اصلی خود می کوشیم تا با پرورش نیروهای کارآفرین، خلاق، متعهد و مومن در عرصه علم و فناوری کشور، در راستای نیل به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداریم. از درگاه خداوند متعال برای همگان دستیابی به مدارج عالی علمی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را خواهانم.

• دکتر محمد حسن فتحی
  • رئیس دانشگاه تربت حیدریه