قابل توجه پذیرفته شدگان محترم مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه تربت حیدریه سال تحصیلی 98-97

ضمیمهاندازه
PDF icon مدارک ثبت نام.pdf675.23 کیلوبایت

ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرش شما در دانشگاه تربت حیدریه، تاریخ و مدارک لازم جهت ثبت نام در دانشگاه تربت حیدریه به شرح زیر می­باشد. لذا، خواهشمند است مطابق با دستورالعمل ذیل اقدام فرمایید.

۱- تاريخ ثبت‌نام از پذيرفته شدگان نهايي‌

با توجه به برنامه ­ریزی انجام شده و اعلام سازمان سنجش و آموزش کشور، ثبت نام از پذیرفته ­شدگان تنها مطابق جدول زمانی زیر خواهد بود. لازم به ذکر است که پذیرفته شدگان ابتدا می بایست نسبت به ثبت نام اینترنتی خود در سایت دانشگاه (به آدرس  http://torbath.ac.ir  ) اقدام نموده و سپس با در دست داشتن مدارک به صورت حضوری اقدام نمایند.

روز و تاريخ ثبت‌نام

ترتيب حرف اول نام خانوادگي

ساعت پذیرش

شنبه 97/06/24

الف – ب – پ – ت – ث –ج – چ

از 10 الی 15

يكشنبه 97/06/25

ح – خ- د –ذ– ر – ز- ژ – س

دوشنبه 97/06/26

ش – ص- ض – ط – ظ- ع – غ – ف – ق – ك

سه شنبه 97/06/27

گ – ل – م – ن – و - هـ - ي

از 8 الی 15

توجه: كليه پذيرفته شدگان مي‌بايست در زمان مقرر براي ثبت‌نام به موسسه محل قبولي خود مراجعه نمايند، بديهي است عدم مراجعه به موقع پذيرفته‌شدگان براي ثبت‌نام، مطابق دستورالعمل ارسالی از سوی سازمان سنجش و آموزش کشور به منزله انصراف از ادامه تحصيل آنان تلقي خواهد شد.

۲- مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌

کلیه پذیرفته شدگان گرامی ابتدا می بایست نسبت به ثبت نام اینترنتی خود (در سایت دانشگاه تربت حیدریه) اقدام کرده سپس با مراجعه حضوری به موسسه محل قبولی خود نسبت به تحویل مدارک که در فایل پیوست قرار دارد اقدام نمایند.