اعزام دانشجویان دانشگاه‌ تربت حیدریه به اردوی راهیان نور

دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان تربت حیدریه در قالب کاروان راهیان نور دانشجویی، شانزدهم و هفدهم اسفندماه ۱۳۹۷ به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام شدند.

این دانشجویان در قالب کاروان راهیان نور دانشجویی، شانزدهم و هفدهم اسفندماه ۱۳۹۷ به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام شدند و در این دوره از اردوی راهیان نور بیش از چهل نفر از دانشجویان دانشگاه دولتی تربت حیدریه به مناطق عملیاتی جنوب کشور حضور داشتند. جابر حجتی مدیر امور فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه در این باره گفت: به همت بسیج دانشجویی شهرستان و همکاری دانشگاه دولتی تربت حیدریه بیش از چهل نفر از دانشجویان علاقمند این دانشگاه برای بازدید از مناطق عملیاتی و جنگی دوران هشت سال دفاع مقدس اعزام شدند. وی گفت: ارتقا و ترویج فرهنگ ایثار و دفاع مقدس به نسل جوان به ویژه دانشجویان می تواند یادآور حماسه‌ها و ایثارگری های رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس باشد.