افتتاح نمایشگاه آشنایی با منابع طبیعی و محیط زیست به مناسبت هفته منابع طبیعی در دانشگاه تربت حیدریه

نمایشگاه آشنایی با منابع طبیعی و محیط زیست به مناسبت هفته منابع طبیعی در دانشگاه تربت حیدریه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه نمایشگاه آشنایی با منابع طبیعی و محیط زیست به مناسبت هفته منابع طبیعی روز یکشنبه 12 اسفند ماه 1397 با حضور دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، مهندس امانی رئیس شورای اسلامی شهر، مهندس فلاح رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان، مهندس نورمحمدی رئیس اداره محیط زیست شهرستان، اعضای هیات علمی، مدیران و دانشجویان دانشگاه افتتاح شد. در این نمایشگاه که به همت گروه مهندسی طبیعی دانشگاه تربت حیدریه و همکاری اداره محیط زیست شهرستان برگزار شد، گونه های حیات وحش و پتانسیل های منابع طبیعی منطقه به نمایش عموم گذاشته شده است. این نمایشگاه تا روز چهارشنبه 15 اسفندماه 1397 از ساعت 9:30 صبح الی 16:30 پذیرای علاقمندان می باشد.