بازدید اعضای هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه از مجموعه کشاورزی کارخانه سیمان زاوه به مناسبت هفته پژوهش

اعضای هیات علمی و اساتید دانشگاه تربت حیدریه روز شنبه 10 آذرماه 1397 به مناسبت هفته پژوهش و فناوری از مجموعه کشاورزی کارخانه سیمان زاوه بازدید نمودند. در این  بازدید که مسئول باغبانی جهاد کشاورزی استان نیز حضور داشتند ، اساتید در جریان فعالیت های باغبانی، زراعی و محیط زیستی این شرکت قرار گرفتند.  خاطر نشان می سازد که  شرکت  سیمان زاوه تربت (سهامی خاص) در سال 83  در کیلومتر 24 جاده تربت حیدریه به زاوه با سرمایه ثبت شده  560,961,538,000 ریال ایجاد و روزانه 3500 تن کلینکر سیمان پرتلند تیپ 5 و 2 تولید می کند.
این شرکت در سال 93 به عنوان واحد نمونه سبز برتر استان انتخاب شد. ایستگاه تحقیقاتی پرورش آهو، ایستگاه اورژانس زیست محیطی، ایجاد باغات مثمر و غیر مثمر به مساحت 150 هکتار، احداث تصفیه خانه فاضلاب بهداشتی و پیاده سازی سیستم مدیریت زیست محیطی از جمله فعالیت های شاخص زیست محیطی شرکت سیمان زاوه تربت بوده است.