بازدید دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از مرکز رشد و پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه

دکتر ستاری و هیات همراه، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از پژوهشکده زعفران و مرکز رشد دانشگاه تربت حیدریه بازدید نمود. در این بازدید که دکتر باستانی، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، مهندس موهبتی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، دکتر فتحی، رئیس دانشگاه تربت حیدریه و روسای ادارات و دانشگاه های شهرستان نیز حضور داشتند، از دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه تربت حیدریه بازدید شد. سپس طی نشست بررسی مسائل مرکز رشد، دکتر فتحی ضمن عرض خیر مقدم به دکتر ستاری و هیات همراه، وضعیت فعلی مرکز رشد را تشریح نمود و بیان داشت که مرکز رشد دانشگاه تربت حیدریه ضمن سابقه بسیار کم توفیقات خیلی خوبی را در راستای مزیت های نسبی منطقه داشته است. دکتر فتحی بیان داشت این مرکز ضمن برگزاری 7 رویداد استارتاپی، از 33 واحد فناور حمایت میکند. ایشان در ادامه فضای فیزیکی، ایجاد مرکز نوآوری و زیرساخت های کارگاهی برای واحدهای فناور مرکز رشد را از جمله نیازها و کمبودهای مرکز رشد دانشگاه تربت حیدریه اعلام نمود و اظهار امیدواری کرد با حضور دکتر ستاری مشکلات این مرکز مرتفع گردد.
در ادامه دکتر باستانی، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، ضمن اشاره به پتانسیل های بسیار خوب منطقه از لحاظ تولید زعفران، پسته و ابریشم و اشاره به موقعیت جغرافیایی بسیار ویژه شهرستان، به مراکز رشد در حال تاسیس در شهرستان و وجود مراکز رشد متعدد در شهرستان های اطراف اشاره نمود و وجود پارک علم و فناوری را از نیازهای اصلی منطقه بیان نمود. سپس مهندس موهبتی ضمن اشاره به ترویج فرهنگ استارتاپی و تشکیل ستاد توسعه فناوری در شهرستان، ایجاد تشکل خیرین اندیشه ساز و خیرین کارآفرین در شهرستان را ازجمله فعالیت های مجموعه شهرستان در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان معرفی نمود.

دکتر ستاری در این نشست بهترین سرمایه این شهرستان را 11 هزار دانشجویی که در حال تحصیل در دانشگاه های شهرستان میباشند معرفی کرد و بیان داشت شرکت هایی که در راستای استعدادهای ذاتی منطقه فعالیت می کنند شرکت های ارزشمندی هستند و این شرکت ها  باید از سیستم سرمایه گذاری دولتی جدا شوند. البته اظهار نمود که دولت باید در تامین زیرساخت ها و تجهیزات کمک کند. ایشان به این نکته اشاره نمود که دانشگاه های شهرستان باید در راستای نیازهای منطقه سرویس دهی نمایند و نیروی تخصصی این شهرستان را تربیت کنند. وی پایه اقتصاد شهرستان را همین دانشگاه اعلام نمود و بیان داشت فارغ التحصیلان این دانشگاه باید برای آینده این شهرستان مناسب باشند و بتوانند نیازهای منطقه را مرتفع نمایند.

این بازدید روز یکشنبه 16 اردیبهشت ماه با حضور گسترده مسئولین شهرستان و فعالین حوزه فناوری انجام شد.