بازدید معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه از موزه حیات وحش شهرستان به مناسبت هفته محیط زیست

دکتر حسن فیضی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه همراه با مهندس نورمحمدی، رئیس اداره محیط زیست شهرستان و اساتید و دانشجویان دانشگاه تربت حیدریه روز دوشنبه بیستم خرداد ماه 1398 به مناسبت هفته محیط زیست از موزه حیات وحش شهرستان بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه این بازدید به همت انجمن علمی مهندسی طبیعت دانشگاه تربت حیدریه و با هدف آشنایی دانشجویان با پتانسیل های محیط زیست منطقه و تعامل دانشگاه با ادارات و سازمان های شهرستان انجام پذیرفت،
دکتر فیضی در ابتدای این دیدار ضمن تبریک هفته محیط زیست به مهندس نورمحمدی و کارکنان اداره محیط زیست، بر ضرورت توجه به دغدغه های زیست محیطی و تلاش در جهت بهبود شرایط محیط زیست جامعه در سایه تعامل با متولیان امر و همچنین عملیاتی نمودن توصیه های همسو با حفظ محیط زیست تأکید کرد.وی تصریح کرد باید همانند روشی که کشورهای توسعه یافته دارند از جمله احداث واحد تولید بیوگاز از پسماند و همچنین با بهره گیری از دانش صنعتی و تکنولوژی روز دنیا در جهت تولید و ایجاد اشتغال همسو با محیط زیست تلاش کنیم.مهندس نورمحمدی رئیس اداره محیط زیست شهرستان تربت حیدریه نیز در ابتدای این دیدار، به تشریح فعالیت های زیست محیطی حوزه تربت حیدریه پرداخت و در جریان بازدید از موزه حیات وحش، توضیحات کاملی درباره گونه های گیاهی و جانوری توسط ایشان بیان گردید.

روز جهانی محیط زیست یک رویداد سالانه است که از سال ۱۹۷۳ هر سال در پنجم ژوئن به منظور بالابردن آگاهی جهانی در خصوص اهمیت محیط زیست سالم در زندگی انسان‌ها برگزار می‌شود.

در پایان این بازدید از سوی مهندس نورمحمدی، به افرادی که در طول نیم‌سال دوم تحصیلی 98-97 با اداره محیط زیست همکاری داشته‌اند، با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.