برگزاری اولین جلسه اعضای هیات علمی با هیات رئیسه دانشگاه در نیم سال دوم تحصیلی 98-97

اولین جلسه اعضای هیات علمی با هیات رئیسه دانشگاه تربت حیدریه در نیم سال دوم تحصیلی 98-97 روز چهارشنبه 22 اسفند ماه 1397 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه اولین جلسه اعضای هیات علمی با هیات رئیسه دانشگاه در نیم سال دوم تحصیلی 98-97 روز چهارشنبه 22 اسفند ماه 1397 در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه با حضور اعضای هیات رئیسه و اعضای هیات علمی برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکتر فتحی، ریاست دانشگاه در خصوص برخی وقایع و رخدادهای مهم دانشگاه اطلاع رسانی نمود و سپس هر یک از اعضای هیات علمی نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص مسائل و راهکارهای مورد نظر بیان نمودند و در انتهای جلسه ریاست و معاونین دانشگاه به سوالات مطرح پاسخ گفتند.