برگزاری جلسه شورای نظارت و ارزیابی سراهای دانشجویی غیردولتی شهرستان

جلسه شورای نظارت و ارزیابی سراهای دانشجویی غیردولتی روز شنبه مورخ 15 تیرماه 1398 در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه جلسه شورای نظارت و ارزیابی سراهای دانشجویی غیردولتی روز شنبه مورخ 15 تیرماه 1398 با حضور معاونین دانشجویی و مدیران حراست دانشگاه‌های شهرستان در محل سالن جلسات ریاست دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار شد. در ابتدای این مراسم و پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، دکتر حسن فیضی، رئیس شورای نظارت و ارزیابی سراهای دانشجویی شهرستان؛ هدف برگزاری این جلسه را ابتدا پیگیری بند 3 مصوبات صورتجلسه کمیسیون دانشجویی شهرستان مورخ 22 اردیبهشت ماه 1398 و همچنین تعامل و همفکری در خصوص مشکلات موجود در خوابگاه‌های شهرستان و عملیاتی نمودن دستورالعمل اجرایی تأسیس و اداره خوابگاه‌های دانشجویی غیردولتی دانشگاه‌ها بیان نمود.

سپس دستورالعمل اجرایی تأسیس و اداره خوابگاه‌های دانشجویی غیردولتی دانشگاه‌ها مصوب سال 1384 وزارت علوم که به دانشگاه‌‌ها ارسال شده، بررسی گردید و از جمله بندهایی که در این دستورالعمل مورد بحث قرار گرفت می‌توان به شرایط عمومی و اختصاصی متقاضی خوابگاه داران، درجه بندی خوابگاه‌ها، وظایف شورای نظارت، درجه بندی سراهای دانشجویی، میزان ودیعه و اجاره‌های سراها و غیره اشاره نمود.

در ادامه معاونین دانشجویی و مدیران حراست دانشگاه‌های شهرستان نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص عملیاتی نمودن دستورالعمل اجرایی مذکور و همچنین مشکلاتی که جهت تأمین و اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها را دارند بیان نمودند.