برگزاری جلسه کارکنان دانشگاه با موضوع بررسی صندوق قرض الحسنه کارکنان

جلسه کارکنان دانشگاه تربت حیدریه روز یکشنبه 19 خردادماه با محوریت بررسی وضعیت صندوق قرض الحسنه کارکنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه جلسه کارکنان دانشگاه روز یکشنبه 19 خردادماه 1398 با حضور دکتر گل محمدی، معاون اداری و مالی دانشگاه و کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه با محوریت بررسی وضعیت صندوق قرض الحسنه کارکنان برگزار شد. در این جلسه ضمن بررسی وضعیت صندوق، پیشنهاداتی در خصوص اجرای بهتر سیاست های مالی این صندوق در جهت بهره وری بیشتر ارائه گردید. در ادامه آقای زمانیان به عنوان همکار جدید در حوزه اداری و حقوقی دانشگاه تربت حیدریه معرفی گردید و سپس موضوعاتی از جمله ساعت کاری کارکنان و استفاده از خدمات رفاهی مطرح شد و همکاران نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص مطرح نمودند.