برگزاری "سه شنبه های مهدوی" در دانشگاه تربت حیدریه

روز سه شنبه ۱۴ اسفندماه ۱۳۹۷، کانون مهدویت دانشگاه تربت حیدریه با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های شهرستان و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه رویداد فرهنگی"سه شنبه های مهدوی" را در دانشگاه تربت حیدریه برگزار کرد.

سه‌شنبه‌های مهدوی حرکتی خود جوش و اجتماعی برای یادآوری عزیزترینی است که در این دل مشغولی‌های زندگی غریب‌ترین شده است. این طرح با عنایت حضرت صاحب الزمان (عج) باعث چشاندن نمکی از طعم زندگی مهدوی به جامعه می‌شود. برگزاری طرح هایی همچون طرح مردمی سه شنبه‌های مهدوی موجب استمرار همدلی، همبستگی و فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و گروهی در جامعه می‌شود که کانون مهدویت دانشگاه تربت حیدریه نیز در این حرکت خودجوش و با مشارکت دانشجویان علاقمند در راستای این حرکت ارزشی فعالیت دارد.

طرح سراسری سه شنبه های مهدوی با هدف گسترش نام و یاد حضرت ولیعصر (عج) در فضای عمومی دانشگاه به عنوان اولین طرح جریان ساز کانون های مهدویت، در شبکه دانشجویی مهدویت تصویب شد و با شروع سال تحصیلی (مهر ۹۶) در ۴۱ دانشگاه کشور برگزار گردید که مورد استقبال فراوان دانشجویان و مسؤلین دانشگاه قرار گرفت.