برگزاری سومین جلسه شورای دانشگاه تربت حیدریه در سال 1398

سومین جلسه شورای دانشگاه تربت حیدریه در سال 1398 روز سه شنبه 17 اردیبهشت ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه سومین جلسه شورای دانشگاه تربت حیدریه در سال 1398 روز سه شنبه 17 اردیبهشت ماه با حضور اعضای شورا در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد. در این جلسه ابتدا خانم دکتر محتشمی عملکرد واحد نظارت و ارزیابی دانشگاه در سال 97 را بیان نمود و برخی نقاط قوت و ضعف سیستم ارزیابی و همچنین سیستم آموزش دانشگاه از دیدگاه ارزیابی صورت گرفته را تشریح کرد. سپس دکتر علی پناه گزارش کوتاهی در خصوص رتبه بندی دانشگاه ها و معیارهای مهم رتبه بندی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و همچنین رتبه دانشگاه تربت حیدریه در دو سال اخیر بین دانشگاه های نمایه شده در این پایگاه ارائه نمود. در انتها مهندس یثربی، مدیر حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه گزارش عملکرد حوزه مربوطه در سال 97 را بیان نمود. با توجه به اتمام جلسه مقرر گردید پیشنهادات و نظرات اعضا در این حوزه در جلسه بعد شورا طرح گردد.