برگزاری ششمین جلسه هیات امناء بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه

ششمین جلسه هیات امناء بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه روز پنج شنبه 9 اسفند ماه 1397 با حضور اعضای هیات امنا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه ششمین جلسه هیات امناء بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه روز پنج شنبه 9 اسفند ماه 1397 با حضور اعضای هیات امنا بنیاد، مهندس رستمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، حجت الاسلام نوائیان، رئیس اداره اوقاف شهرستان و سایر مدعوین در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه ضمن خیر مقدم به اعضاء هیات امنا و مدعوین جلسه، گزارش فعالیت ها و دستاوردهای بنیاد خیرین حامی دانشگاه را از ابتدای تاسیس بنیاد ارائه نمود. در ادامه حجت الاسلام علیزاده با اشاره به حدیث دنیا مزرعه آخرت است بیان داشت انجام کار خیر و حمایت از دانشگاه و دانشجویان عبادت است و اجر و پاداش آن نزد خداوند متعال محفوظ می باشد. انجام کار خیر تجارتی است که هیچ گاه از بین نمی رود و این بهترین تجارت است. طرف قرارداد شما خداوند است و خداوند هیچگاه اعمال نیک انسان را نادیده نمی گیرد.
سپس حجت الاسلام نوائیان با اشاره به راه اندازی انجمن یاوران وقف علم و فناوری در استان خراسان ابراز امیدواری کرد که با توجه به فعالیت های خوبی که در زمینه وقف در حوزه آموزش عالی در شهرستان صورت گرفته است این انجمن بتواند با حمایت بنیاد در شهرستان شکل بگیرد و حامی آموزش عالی شهرستان باشد. در ادامه مهندس رستمی با اشاره به تلاش مسئولین شهرستان در جهت استفاده از دانشگاه ها در معادلات شهرستان به ویژه در توسعه شهرستان بیان داشت که در حال حاضر ارتباط دانشگاه با صنعت و کشاورزی در وضعیت مناسبی قرار ندارد و دانشگاه ها بیشتر به حوزه آموزشی خود توجه دارند. ایشان بیان داشت که فرمانداری شهرستان این آمادگی و انتظار را دارد  که دانشگاه ها با توجه توانمندی هایی که دارند اعلام آمادگی کنند تا ما بتوانیم بخشی از حوزه توسعه شهرستان را به دانشگاه ها واگذار کنیم. مهندس رستمی گفت ما انتظار داریم دانشگاه ها جزیره ای عمل نکنند، دانشگاه ها بعضا نگاه درآمدی دارند، ما میتوانیم با هم افزایی دانشگاه ها برخی از کد رشته ها را که نیازی به آن نداریم از آن بگذریم تا دانشگاه جامع و مرکزی شهرستان که دانشگاه دولتی است تقویت شود. ایشان ضمن تقدیر از خیرین ابراز امیدواری کرد که بتوانیم در شهرستان مجموعه خوابگاهی مناسبی داشته باشیم.
سپس دکتر فیضی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با اشاره به مشکل خوابگاه در دانشگاه عنوان نمود که این محدودیت آسیب های زیادی را ایجاد کرده و لازم است خیرین حامی دانشگاه نسبت به این مشکل توجه ویژه ای داشته باشند. در انتهای مراسم دکتر انصاری، مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه ضمن تقدیر از حضور مدعوین در جلسه به بخشی از نیازهای بنیاد خیرین و دانشگاه اشاره نمود.