برگزاری مراسم گرامیداشت روز معلم با حضور ریاست مجلس شورای اسلامی در دانشگاه تربت حیدریه

مراسم گرامیداشت روز معلم با حضور دکتر لاریجانی، ریاست مجلس شورای اسلامی روز پنجشنبه، 12 اردیبهشت ماه در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه مراسم گرامیداشت روز معلم با حضور دکتر لاریجانی، ریاست مجلس شورای اسلامی، مهندس رزم حسینی، استاندار خراسان رضوی، دکتر باستانی، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، مهندس رستمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، دکتر خدابنده، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، نیرویی، معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان، مسئولین ادارات، اساتید دانشگاه و معلمین مدارس شهرستان روز پنجشنبه، 12 اردیبهشت ماه در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد. در ابتدای این مراسم نماینده معلمان شهرستان و نماینده اساتید دانشگاه تربت حیدریه مشکلات موجود در حوزه کاری و درخواست های خود را مطرح نمودند و در ادامه دکتر لاریجانی به نحوه قانونگذاری در مجلس شورای اسلامی و برخی مشکلات موجود اشاره نمود. دکتر لاریجانی با اشاره به تلاش مجلس شورای اسلامی در راستای رفع مشکلات معیشتی معلمان، وجود برخی مسائل و مشکلات در کشور را مانع اصلی اجرای قوانین دانست.