برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند در دانشگاه تربت حیدریه

مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد. این مراسم روز دوشنبه 5 شهریور ماه با حضور دکتر فتحی، رئیس دانشگاه تربت حیدریه، اعضای هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه برگزار گردید. در ابتدای مراسم دکتر فتحی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، و تبریک دهه امام و ولایت، روز کارمند را به کلیه کارکنان دانشگاه تبریک گفت. در ادامه دکتر گل محمدی، معاون اداری و مالی دانشگاه ضمن تبریک روز کارمند به منشور حقوق کارکنان اشاره نمود و بر اجرای مفاد آن تاکید کرد. سپس کارکنان دانشگاه با اشاره با مسائل حوزه اداری، به برخی از مشکلات موجود اشاره نمودند.

در ادامه به مناسبت اعیاد غدیر و قربان، به همکارانی که اسامی آنان علی است و یا جزء خانواده سادات میباشند هدایایی به رسم یادبود تقدیم شد. در انتهای مراسم خانم زهره ترشیزی، مهندس محسن شعبانی و مهندس حسین شجاعی به عنوان کارکنان برتر سال 96 دانشگاه معرفی و لوح تقدیر به ایشان اهداء گردید.