برگزاری مسابقات ورزشی ویژه هفته سراهای دانشجویی در دانشگاه تربت حیدریه

مسابقات ورزشی و همایش پیاده روی ویژه هفته سراهای دانشجویی در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت هفته سراهای دانشجویی مسابقات ورزشی همگانی با هدف ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد. این دوره از مسابقات در رشته های دارت، پرش جفت، مچ اندازی، روپایی فوتبال ویژه برادران و پرش جفت، دویدن با گونی، طناب زنی و آمادگی جسمانی ویژه خواهران از 7 الی 13 اردیبهشت ماه در محیط سراهای دانشجویی دانشگاه به همت اداره تربیت بدنی برگزار گردید.
به علاوه همایش عمومی پیاده روی کارکنان، اساتید و دانشجویان همزمان با سایر برنامه ها برگزار شد. این همایش روز سه شنبه 10 اردیبهشت ماه 98 از مقابل ساختمان آموزشی دانشگاه آغاز گردید و تا سرای پسران یعقوبی به صورت رفت و برگشت ادامه داشت و در پایان مراسم به قید قرعه به تعدادی از شرکت کنندگان جوایزی اهداء شد.

مسابقات ویژه برادران

رشته ورزشی