برگزاری نشست خبری ریاست دانشگاه تربت حیدریه با اصحاب رسانه و خبرنگاران استان به مناسبت ایام الله دهه فجر

نشست خبری ریاست دانشگاه تربت حیدریه با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، روز چهارشنبه 10 بهمن ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه نشست خبری دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه از صدا و سیمای مرکز استان، بسیج رسانه استان، روزنامه های خراسان و شهرآرا، خبرگزاری ها و نشریات شهرستان روز چهارشنبه 10 بهمن ماه 1397 برگزار شد. در ابتدای این نشست که حسن زاده، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان و معاونین و مدیران دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر فتحی، گزارش کاملی از پیشرفت های حوزه آموزش عالی کشور در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و همچنین جایگاه فعلی دانشگاه تربت حیدریه ارائه نمود. ایشان ضمن تشریح پیشرفت های علمی دانشمندان ایرانی در دوره انقلاب اسلامی، به پتانسیل ها، امکانات و جایگاه فعلی دانشگاه در منطقه اشاره کرد. سپس خبرنگاران حاضر در جلسه سوالات خود را در حوزه های علمی، امور بین الملل و دانشجویی -فرهنگی مطرح نمودند و مسئولین دانشگاه به این سوالات پاسخ گفتند. در پایان مراسم دکتر فتحی با اشاره به رابطه مناسب بین ادارات مختلف شهرستان و خدمات رسانی دانشگاه به این ادارات، بر ضرورت توجه بیشتر دولت در تخصیص کامل بودجه دانشگاه ها تاکید نمود تا دانشگاه ها بتوانند خدمات بهتری به دانشجویان و جوانان برومند ایران اسلامی ارائه نمایند. ایشان همچنین از توسعه رشته های دانشگاهی در مقاطع تحصیلات تکمیلی با توجه به پتانسیل ها و مزیت های نسبی منطقه به عنوان یکی از نیازهای این دانشگاه یاد کرد.