برگزاری همایش پایه دوازدهمی های شهرستان در دانشگاه تربت حیدریه

همایش پایه دوازدهمی های شهرستان در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه همایش پایه دوازدهمی های شهرستان روز سه شنبه 21 اسفند ماه 1397 در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد. این همایش با حضور دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، دکتر صابری، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان، نیرویی، معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان، معاونین و اعضای هیات علمی دانشگاه، مدیران مدارس و سرگروه های آموزشی در دو نوبت ویژه دانش آموزان دختر و پسر برگزار شد. در این همایش که با حضور بیش از 1400 دانش آموز پایه دوازدهم برگزار شد، دکتر فتحی ضمن خوشامدگویی به حضار به معرفی دانشگاه تربت حیدریه و بیان اهداف و رسالت دانشگاه پرداختند. ایشان ضمن اشاره به مشکلاتی که برای دانشجویان غیر بومی در دانشگاه های مختلف کشور پیش می آید به بیان تحصیل در دانشگاه شهر محل سکونت پرداختند. در ادامه جناب آقای نیرویی ریاست محترم آموزش و پرورش شهرستان، به بیان دغدغه های دانش آموزان و خانواده های آنان پرداخته و بر ضرورت تلاش دانش آموزان در سال آخر تحصیل تأکید فرمودند. پس از آن جناب آقای صابری معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان به روش های تحصیل و تلاش در راستای موفقیت پرداختند و مواردی را که می تواند در موفقیت دانش آموزان در حصول نتیجه مورد نظرشان تأثیر گذار باشد، بیان فرمودند. در نهایت معاونت محترم آموزش، پژوهش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جناب آقای دکتر صالحان نیز ضمن معرفی رشته ها و فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی دانشگاه به بررسی نکاتی در خصوص و نحوه جذب دانشجو در دانشگاه تربت حیدریه براساس روال جدید جذب پرداختند. ایشان در ادامه بیان کرد که در سال 1398، 85 درصد سهمیه ورود به دانشگاههای سراسر کشور بدون کنکور و صرفا براساس سوابق تحصیلی صورت می پذیرد. در این راستا،‌ دانشگاه تربت حیدریه نیز در برخی از رشته های دانشکده فنی مهندسی و تمامی رشته های دانشکده کشاورزی امکان جذب صرفا براساس سوابق تحصیلی را دارا می باشد. برخی از رشته های فنی از جمله رشته های مهندسی کامپوتر، مهندسی عمران، مهندسی صنایع، مهندسی برق و مهندسی مکانیک از جمله رشته هایی هستند که پذیرش دانشجو در دانشگاه تربت حیدریه تنها براساس کنکور صورت می پذیرد.این مراسم با اجرای برنامه موسیقی از سوی امور فرهنگی دانشگاه به پایان رسید.