برگزاری کارگاه چالش های انقلاب اسلامی درآغازدهه پنجم ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه

کارگاه "چالش های انقلاب اسلامی درآغاز دهه پنجم" به مناسبت ایام دهه فجر انقلاب اسلامی روز شنبه 13 بهمن ماه 97 ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه، به مناسبت ایام دهه فجر انقلاب اسلامی، کارگاه "چالش های انقلاب اسلامی درآغاز دهه پنجم" روز شنبه 13 بهمن ماه 97 ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد. این کارگاه به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه، با حضور دکتر قائمی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شرکت اعضای هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه به مدت 4 ساعت در محل سالن جلسات دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.