برگزاری کرسی آزاداندیشی با موضوع چهلمین سالگرد انقلاب و دستاوردها در مقایسه با انقلاب های دیگر در دانشگاه تربت حیدریه

کرسی آزاداندیشی با موضوع "چهلمین سالگرد انقلاب و دستاوردها در مقایسه با انقلاب های دیگر" روز دوشنبه 15 بهمن ماه ویژه اساتید و کارکنان در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه، به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و دهه فجر، کرسی آزاداندیشی با موضوع "چهلمین سالگرد انقلاب و دستاوردها در مقایسه با انقلاب های دیگر" روز دوشنبه 15 بهمن ماه 1397 ویژه اساتید و کارکنان این دانشگاه برگزار شد. در این کرسی آزاداندیشی که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر فیضی معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر نسبت به برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها به جهت تبیین علمی دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران تاکید نمود. در ادامه دکتر بشارت از اساتید علوم سیاسی دانشگاه در خصوص دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی و نقش مردم در دستیابی به این دستاوردها سخن گفت.