برگزاری کرسی آزاداندیشی در دانشگاه تربت حیدریه با موضوع «روابط دختر و پسر در دانشگاه»

کرسی آزاداندیشی با موضوع «روابط دختر و پسر در دانشگاه» روز یکشنبه ۱۲ اسفندماه ۱۳۹۷ به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه و با حضور دکتر سیدان، استاد دانشگاه و عضو شورای عالی پژوهش کشور در سالن جلسات ساختمان اداری دانشگاه برگزار شد که در این کرسی گروه های موافق و مخالف به بیان نظرات خود پرداختند و نظراتشان مورد استقبال دانشجویان واقع شد.

دکتر سیدان با اشاره به انگیزه‌های دوستی پسران و دختران، عنوان کرد: برخی جوانان از روی کنجکاوی، کسب محبت، همسر گزینی و یا حتی چشم و هم چشمی اقدام به برگزیدن دوست از جنس مقابل می کنند. وی در ادامه به عوارض دوستی‌های دختران و پسران اشاره کرد و افزود: رابطه دوستی دختران و پسران باعث ایجاد نگرانی، اضطراب و استرس، احساس گناه و بد بینی به جنس مقابل می شود.