بسیار مهم: راهنمای دریافت رمز دوم و رزرو غذا در سیستم ERP

قابل توجه دانشجویان گرامی،

با توجه به اینکه رزرو غذا تنها از طریق سامانه ی ERP  انجام پذیر است، فایل راهنمای شارژ الکترونیکی و رزرو  غذا  را با کلیک بر روی لینک زیر دریافت نمایید.

لازم به ذکر است که برای رزرو غذا میباید در ساعات اداری اقدام نمایید. (رزور غذای هر هفته تا 14 روز چهارشنبه ی هفته ی قبل از آن)

فایل راهنمای رزرو غذا

دانشجویان گرامی، چنانچه در زمان پرداخت الکترونیک صفحه ی بانک تجارت باز شد نشان دهنده عملکرد صحیح سامانه ی ERP مجتمع می باشد و چنانچه بعللی همچون ترافیک اینترنتی و یا قطعی مخابراتی و  یا نقص سیستم بانکی، تراکنش با موفقیت انجام نشد در ساعات ابتدایی صبح و یا ساعات کم ترافیک و به کمک خط اینترنت پر سرعت دوباره سعی نمائید.

نکته ی امنیتی بسیار مهم :

1- به هیج عنوان از کافی نت ها و یا سیستم های مشترک و نا ایمن اقدام به پرداخت اینترنتی ننمائید و در صورتیکه مجبور به رزرو از این اماکن شدید حتما از صفحه کلید مجازی موجود در صفحه ی پرداخت الکترنیک بانک برای وارد نمودن تمامی اطلاعات استفاده نمائید.

2- یوزر و پسورد مورد نیاز برای ورود به سامانه، هردو شماره ی دانشجویی میباشد، دانشجویان میبایست پس از اولین ورود نسبت به تغییر این اطلاعات اقدام نمایند.

3- دانشجویانی که موفق به ورود به سیستم نشده اند (حساب کاربری آنها غیر فعال بوده و یا امکان رزرو غذا در حساب کاربری شان وجود ندارد)، برای رفع نقص کارت دانشجویی خود را به اطاق انفورماتیک (واقع در سایت) تحویل دهند.

ضمیمهاندازه
PDF icon help.pdf850.08 کیلوبایت