تجهیز سالن تندرستی دانشگاه با تجهیزات جدید و استاندارد

در راستای برنامه بلندمدت دانشگاه تربت حیدریه در خصوص توسعه و تجهیز اماکن ورزشی دانشگاه، سالن تندرستی با دستگاه های استاندارد و بروز تجهیز شد.

به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه و در راستای برنامه بلندمدت دانشگاه تربت حیدریه در خصوص توسعه و تجهیز اماکن ورزشی دانشگاه در خصوص سالم سازی اوقات فراغت دانشجویان و با توجه به استقبال و استفاده دانشجویان از سالن تندرستی، این سالن با هزینه ای بالغ بر 250 میلیون ریال به تجهیزات جدید مجهز گردید. در این رابطه دستگاه های استاندارد و بروز از جمله دستگاه های فلای سینه، جلو ران، قایقی (پارویی)، میز پرس سینه، میز بالا سینه، میز فیله کمر و میز خرک متحرک خریداری و جهت استفاده دانشجویان در محل سالن تندرستی نصب شد.

در حال حاضر این سالن با دارا بودن تجهیزاتی از قبیل دستگاه های پرس پا، کراس اور، کشش زیربغل، تی بار، ساق پا ایستاده، سرشانه وزنه آزاد، پارالل بارفیکس، میز زیرسینه، اسکوات، شنا سوئدی، جلوبازو (لاری)، تردمیل و دوچرخه ثابت جزء مجهزترین سالن های تندرستی منطقه بوده که درجهت استفاده دانشجویان تجهیز گردیده است.