حضور ریاست دانشگاه تربت حیدریه در نشست روسای دانشگاه ها و موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری

دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه در نشست روسای دانشگاه ها و موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه در نشست روسای دانشگاه ها و موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری که روز دوشنبه 17 تیرماه در دانشگاه الزهرا (س) تهران با موضوع هم اندیشی دانشگاه و دولت در شرایط تحریم برگزار شد حضور یافت.

این نشست یک‌روزه باهدف «تبیین وضعیت و چالش‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور در شرایط تحریم» و «چگونگی بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی و تخصصی جامعه دانشگاهی در مواجه با چالش‌های احتمالی» برگزار شد. این نشست شامل یک بخش افتتاحیه و دو هم‌اندیشی با محورهای «سیاست‌های تولید ملی و اشتغال» و «تحلیل وضعیت اجتماعی، فرهنگی و ارتباط آن با تحریم» بود.