دعوت ریاست دانشگاه تربت حیدریه از عموم دانشگاهیان شهرستان جهت حضور در راهپیمایی پرشکوه 22 بهمن ماه

دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه در پیامی از عموم دانشگاهیان شهرستان جهت حضور در راهپیمایی پرشکوه 22 بهمن ماه دعوت نمود. متن این پیام به شرح ذیل میباشد:

بسمه تعالی

22 بهمن ماه یاد آور حماسه ها، رشادت ها و جانفشانی های مردم عزیز ایران است که عشق به انقلاب و امام راحل و سربلندی وطن را یکپارچه و بی واهمه فریاد زدند. اینک در آستانه چهلمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی که مقارن با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)گشته است، امت هوشیار و بیدار اسلامی نیک می دانند که رمز تداوم حرکت پیروزمندانه انقلاب اسلامی و راه عبور از مشکلات فراروی کشور نه در اعتماد به نظام لیبرال دموکراسی غرب و نه در تعامل با استکبار، بلکه در تبعیت از ولایت فقیه، توجه به وحدت اسلامی و حضور پرشکوه در صحنه‌های انقلاب است.

بدینوسیله در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، امام خمینی (ره) و پیروی از فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه ای که تأکید فرمودند: «ملت ایران در روز 22 بهمن، با نمایش وحدت کلمه و اتحاد خود، جبهه استکبار را بار دیگر همچون گذشته مبهوت خواهد کرد.» از جامعه دانشگاهی شهرستان به ویژه دانشجویان و همکاران محترم در دانشگاه تربت حیدریه دعوت می نمایم با حضور یکپارچه خود در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن و طنین فریاد ا... اکبر، شکوه اعتماد ملی و نمایش اقتدار نظام اسلامی را در صفوف به هم پیوسته به جهانیان نمایان سازند.

دکتر محمد حسن فتحی

رئیس دانشگاه تربت حیدریه