دیدوبازدید نوروزی ریاست دانشگاه تربت حیدریه با کارکنان و اعضای هیات علمی به مناسبت آغاز سال جدید در اولین روز کاری سال 1398 برگزار شد.

دیدوبازدید نوروزی ریاست دانشگاه تربت حیدریه با کارکنان و اعضای هیات علمی به مناسبت آغاز سال جدید، روز شنبه 17 فروردین ماه 1398 برگزار شد. در ابتدای این دیدار دکتر فتحی، پس از تبریک سال جدید به همکاران و آرزوی توفیق در سال جدید، با اشاره به نامگذاری این سال توسط مقام معظم رهبری به عنوان "رونق تولید" بیان داشت که در جهت اجرایی شدن شعار سال به عنوان یک جامعه دانشگاهی باید توجه بیشتری به سمت عملی کردن تحقیقات دانشگاهی، حمایت از شرکت های دانش بنیان و تشکیل این شرکت ها و حمایت از تحقیقاتی که جنبه کاربردی دارد داشته باشیم. ایشان در ادامه با بیان اینکه در دانشگاه تربت حیدریه باید سیاست های پژوهشی خود را در جهت حمایت از این موضوع تبیین کنیم و از طرف دیگر به عنوان یک دستگاه دولتی با خرید کالاهای تولید داخل می توانیم به رونق تولید کمک نماییم. دکتر فتحی در ادامه با اشاره به فعالیت های دانشگاه در سال 97 به فعالیت ها و برنامه های مهم پیش رو در حوزه های مختلف دانشگاه طی سال جدید اشاره نمود.

دکتر فتحی در پایان ابراز امیدواری نمود که وفاق و همدلی بین همکاران همچون گذشته باعث شود که فعالیت های پیش بینی شده در سال 98 به بهترین نحو انجام گردد و به سرانجام برسد.