مراسم شبی با شعر و موسیقی با عنوان فوژان در دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید.

مراسم شبی با شعر و موسیقی به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و كانون موسیقی دانشگاه با همكاری دانشگاه علوم پزشكی تربت حیدریه روز دوشنبه 16 اردیبهشت ماه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه مراسم شبی با شعر و موسیقی به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و كانون موسیقی دانشگاه با همكاری دانشگاه علوم پزشكی تربت حیدریه روز دوشنبه 16 اردیبهشت ماه 1398 در محل سالن همایش زنده یاد محمود کریمی برگزار شد. اولین همكارى مشترك كانون هاى موسیقى دانشگاه هاى دولتى و علوم پزشكى تربت حیدریه با عنوان فوژان با محوریت معرفى موسیقى اصیل و تلفیقى ایرانى و با حضور اساتید پیشكسوت شعر شهرستان و همچنین مسئولین دانشگاهى و دانشجویان علاقه مند روز دوشنبه ١٦ اردیبهشت ٩٨ در دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید.

در این برنامه گروه هاى مختلف موسیقى از هر دانشگاه به اجراى صحنه اى موسیقى پرداختند و اساتید و دانشجویان خوش ذوق شعرخوانى اجرا نمودند.