مراسم نکوداشت مرحوم آیت الله رجبعلی مروج تربتی

آئین بزرگداشت عالم جلیل القدرمقام شامخ علم و فضیلت اسوه اخلاق، اخلاص و تقوا ابوشهید آیت الله رجبعلی مروج تربتی روز پنجشنبه 8 آذر 1397 ساعت 9 صبح در دانشگاه تربت حیدریه برگزار می شود.

دکتر محمد حسن فتحی رئیس دانشگاه تربت حیدریه از برگزار آئین بزرگداشت آیت الله رجبعلی مروج تربتی در آذرماه خبر داد. وی گفت: آیت الله رجبعلی مروج تربتی فرزند ملا محمد در مرداد سال 1285 ش در روستای چخماق بخش زاوه شهرستان تربت حیدریه متولد شد . جهت کسب علم و دانش از زادگاه خود روستای چخماق خارج و به شهرهای تربت حیدریه، مشهد و نجف اشرف مهاجرت نمود. در سال 1320 با دختر مرحوم آیت الله العظمی شیخ عبدالحسین رشتی از مراجع عالی قدر نجف ازدواج کرد.وی به مدت 24 سال در حوزة علمیة نجف مشغول به تحصیل شد و از محضر درس آیات عظامی مانند آیت الله آقا ضیائ عراقی، آیت الله میرزا محمد حسین نائینی، آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی ، آیت الله سید محسن حکیم ، آیت الله سیدعبدالله شیرازی و آیت الله شیخ عبدالحسین رشتی و برخی از مراجع آن زمان استفاده علمی نموده و به درجة اجتهاد رسید. از هم مباحثه های ایشان درحوزه نجف میتوان حضرت آیت الله بهجت و حضرت آیت الله خوئی را نام برد. از محضر درس ایشان آیات عظامی مانند آیت الله سیستانی و آیت الله شاهرودی و ...کسب فیض برده اند . در سال 1333 بخاطر تقاضای مردم تربت حیدریه و به توصیه آیت الله سید یونس اردبیلی به تربت حیدریه آمدند  و سال ها به تدریس سطح عالی (رسائل و کفایه) و ترویج علوم و فقه اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در حوزه علمیه تربت حیدریه اشتغال و طلاب فراوانی را پرورش دادند و همواره شهرت به تقوی، ساده زیستی، نظم امر، دقت در بیت المال و طهارت نفس داشتند .
این عالم گرانقدر 16 سال امامت جماعت مسجد شیخ یوسفعلی شهرستان تربت حیدریه را بر عهده داشت و از مبارزان مجاهد و پیشگامان مبارزه با رژیم طاغوتی بوده و نقش قابل توجهی در مبارزات انقلابی مردم در زمان رژیم طاغوتی داشت.
این عالم ربانی در سال 1349 شمسی دعوت حق را لبیک گفت  و در صحن عتیق حرم امام رضا (ع) به خاک سپرده شد.