مراسم گرامیداشت مقام زن در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد

مراسم گرامیداشت مقام زن روز سه شنبه 7 اسفندماه 1397 با حضور ریاست و معاونین دانشگاه و همکاران خانم در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه مراسم گرامیداشت مقام زن روز سه شنبه 7 اسفندماه 1397 برگزار شد. در ابتدای این جلسه که با حضور ریاست و معاونین دانشگاه و همکاران خانم برگزار گردید دکتر فتحی ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) که مصادف با روز زن و مادر است را تبریک گفت. دکتر فتحی زندگی حضرت فاطمه را به عنوان معرف مقدس ترین و متعالی ترین الگو برای زنان جهان اسلام دانست و اظهار داشت حضور زنان در جامعه در کنار فعالیت هایی که در خانواده دارند با حفظ کرامت و احترام از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. ایشان با اشاره به نقش بی بدیل مادران و زنان باتوجه به آسیب هایی که امروزه خانواده ها را تهدید می کند، بیان داشت که نقش آفرینی مادران در خانواده در مصونیت و حفظ فرزندان از این آسیب ها سنگینی کار مادران در جامعه را بیشتر می کند.

دکتر فتحی در ادامه ضمن تشکر از همکاران خانم بر نقش ایشان در پیشبرد اهداف دانشگاه تاکید نمود. در ادامه دکتر فیضی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و دکتر گل محمدی، معاون اداری و مالی دانشگاه نیز ضمن خسته نباشید به حاضرین این مناسبت فرخنده را به همکاران تبریک گفتند.

در انتهای مراسم از همکاران خانم با اهداء شاخه گل و کارت هدیه تقدیر شد.