نخستین رویداد استارتاپی تخصصی صنعت زعفران در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه نخستین رویداد استارتاپی تخصصی صنعت زعفران که به همت دانشگاه تربت حیدریه، پارک علم و فناوری خراسان و پژوهشکده زعفران و سایر دست اندرکاران این صنعت  در تاریخ 19 و 20 آبان ماه برگزار شد، بیست تیم از استان های خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی با هم  به رقابت پرداختند. تیم ها در این رویداد تلاش کردند تا با ارائه نوآوری های خود در این صنعت استراتژیک، ارزش افزوده بیشتری را برای این صنعت ایجاد نمایند.

در پایان نیز از سه تیم برتر با جوایز نقدی و تجاری سازی تقدیر شد .همچنین این فرصت فراهم شد تا بصورت متمرکز، استارتاپ ها محصولات و خدمات خود را جهت سرمایه گذاری به شرکت های تجاری مطرح در این صنعت عرضه نمایند.

ضمن برگزاری این مراسم دکتر باستانی، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه و همچنین صنعت گران، تولید کنندگان، صادرکنندگان و سایر فعالان حوزه زعفران از این رویداد بازدید نمودند.