نشست صمیمی ریاست محترم دانشگاه با دانشجویان شاهد و ایثارگر

دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در نشستی صمیمانه با دکتر فتحی ریاست محترم دانشگاه و با حضور آقای حسینعلی زاده ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان به طرح مسایل و مشکلات خود پرداختند.  این جلسه که در مورخ 12 آذرماه 1397 در محل سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید، در ابتدا دکتر فتحی ضمن خیرمقدم به اعضای جلسه بیان داشتند دانشجويان شاهد و ايثارگر بايد در همه زمینه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و غیره سرآمد باشند و این مساله میسر نخواهد شد مگر با سعی و تلاش فراوان خود دانشجویان و در این زمینه دانشگاه از هیچ فعالیتی در جهت ارتقاء و بهبود سطح تحصیلی و علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر فروگذار نخواهد کرد. در ادامه دانشجویان ضمن معرفی خود به بیان برخی از مسائل و مشکلات و ارائه نقطه نظرات در جهت بر طرف نمودن مشکلات پرداختند.

این جلسه با صحبت های ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و تقدیر از دانشجویان دارای ارتقاء معدل به پایان رسید.