همایش دانشجویی "آشنایی با صنعت گیم و درآمدهای حاصل از آن" در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد

روز چهارشنبه ۱۵ اسفندماه ۱۳۹۷ سالن مفاخر دانشگاه تربت حیدریه میزبان دانشجویان علاقمند به آشنایی با صنعت گیم بود. این همایش که در سطح دانشجویی و با عنوان"آشنایی با صنعت گیم و درآمدهای حاصل از آن" برگزار شد، مورد استقبال دانشجویان رشته های مختلف دانشگاهی قرارگرفت.

جابر حجتی مدیر امور فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه ضمن اعلام مشارکت قابل توجه دانشجویان در حوزه مسابقات و بازی های دیجیتال در این رابطه افزود: در چند سال اخیر، توجه و تمایل زیادی در دانشجویان کشور به مقوله بازی‌های دیجیتال و همچنین شرکت در برگزاری این نوع مسابقات به چشم می‌خورد که با توجه به تنوع بسیار زیاد مسائل مربوط در این حوزه و جذابیتی که برای جوانان دارد سعی داریم تا در مراحل بعدی با دعوت از صاحب‌نظران و کارشناسان مرتبط با این صنعت به سمت علمی شدن در کنار انجام بازی های دیجیتال قدم برداریم.