پایان رقابت های فوتسال دانشجویان دانشگاه تربت حیدریه

رقابت های فوتسال دانشجویان دانشگاه تربت حیدریه که به مناسبت هفته تربیت بدنی در این دانشگاه برگزار گردید با قهرمانی تیم ترنادو به پایان رسید. در این رقابت ها که 11 تیم از دانشجویان حضور داشتند، با برنامه ریزی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، 25 بازی برگزار گردید و در دیدار پایانی مسابقات که با حضور ریاست، معاونت دانشجویی و فرهنگی، مدیر دانشجویی، مدیر حراست و مدیر تربیت بدنی دانشگاه در روز چهارشنبه 7 آذر ماه 97 ساعت 20 برگزار شد، تیم ترنادو در یک رقابت حساس که در وقت عادی به تساوی 3-3 انجامید، موفق شد در ضربات پنالتی حریف خود رادیکال پلاس را شکست داده و جام قهرمانی را از آن خود کند. تیم پاسارگاد هم با توجه به حاضر نشدن حریف خود به مقام سوم این مسابقات دست یافت. شایان ذکر است در این رقابت ها بیژن سعادت نیا از تیم ترنادو و رضا فلاح از تیم پاسار گاد بیشترین تعداد گل را به ثمر رساندند و عنوان آقای گل این مسابقات را بدست آوردند. در پایان از برندگان مسابقات هفته تربیت بدنی و مسابقات فوتسال با اهداء لوح و مدال تقدیر بعمل آمد.