"کارگاه مجردها" ویژه دانشجویان در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد

کارگاه ازدواج با عنوان «کارگاه مجردها» با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی استاد حوزه و دانشگاه روز دوشنبه سیزدهم اسفندماه سال جاری در سالن جلسات ساختمان اداری دانشگاه با حضور پر شور دانشجویان برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر صافدل، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های شهرستان تربت حیدریه با اشاره به لزوم توجه جوانان به موضوع ازدواج و انتخاب آگاهانه و عاقلانه در این مهم و نیز کسب آمادگی های لازم پیش از ازدواج مطالبی را بیان داشتند. دکتر صافدل در ادامه ازدواج را زمینه ساز سعادت و آرامش عنوان کرد و افزود: در ازدواج سالم انسان به رشد حقیقی خود می رسد و در واقع ازدواج مسیر رسیدن انسان به کمال است. وی در ادامه هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی جوانان با معیارهای ازدواج سالم دانست و ابراز داشت: امید داریم با آگاهی افزایی بتوانیم با معضلاتی که گاهاً زندگی ها را به سمت فروپاشی سوق می دهد مقابله نماییم.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی که بعنوان کارشناس در این نشست حضور داشت با برشمردن ملاک های یک ازدواج موفق گفت: یکی از مسائلی که در تصمیم گیری برای ازدواج باید مورد توجه قرار گیرد تطابق ویژگی های خلقی و شخصیتی دو طرف است. اینکه دو نفر تا چه میزان از نظر خلقی و شخصیتی با یکدیگر همسان هستند بسیار اهمیت دارد، چرا که تفاوت ها در سن، تحصیل و فرهنگ با آموزش تاحدی مدیریت می شود اما تفاوت های شخصیتی و خلقی معنادار با هیچ آموزشی مدیریت نمی شود. این استاد دانشگاه و کارشناس مسائل خانواده در ادامه با بیان مراحل مختلف بلوغ و اهمیت آن در مقوله ازدواج اظهار داشت: ازدواج بهنگام بهترین نوع ازدواج است و این مسئله ریشه در فرهنگ ها و محیط تربیتی افراد دارد که بایستی در مورد آن با دقت تأمل کرد. گفتنی است در این کارگاه دوساعته که با حضور بیش از ۵۰ نفر از دانشجویان مجرد دانشگاه دولتی تربت حیدریه برگزار شد به سوالات دانشجویان پیرامون مسائل و مشکلات پیش روی ازدواج پاسخ داده شد و نقشه راه انتخاب آگاهانه توسط کارشناس مسائل خانواده برای دانشجویان تشریح شد.