اولین دوره معرفی دانشجویان خلاق

PDF icon form khalagh.pdf70.27 کیلوبایت
Microsoft Office document icon form khalagh.doc130.5 کیلوبایت

اولین دوره معرفی دانشجویان خلاق

در آستانه سال تحصیلی جدید (92-93) ضمن تبریک و آرزوی توفیق برای داشجویان محترم به عرض می رساند که تولید و پردازش ایده بعنوان سنگ بنای  نوآوری، کارآفرینی، تاسیس شرکتهای دانش بنیان و  در نهایت راه اصلی کسب درآمد و ثروت در جامعه جهانی محسوب می شود. براین اساس دفتر نوآوری، امور فرهنگی و پژوهشکده دانشجویی با همکاری مدیران محترم گروه های آموزشی و پارک علم و فناوری خراسان، در هر ترم و از هر رشته یک نفر را به عنوان دانشجوی خلاق ، بر اساس ضوابط زیر معرفی خواهند کرد.

·         مقررات:

1)      مراجعه به سایت دانشگاه تربت حیدریه (www.torbath.ac.ir  ) حداکثر تا 20/9/92

2)      ورود به لینک دانشجویان  یا همایش های علمی و باز کردن صفحه معرفی دانشجویان خلاق

3)      تکمیل فرم و  ضمیمه کردن هرگونه مستندات از قبیل نقشه فنی ، تاییدیه هیئت علمی و....(در صورت وجود) و ارسال به  ایمیل:  noavari@torbath.ac.ir

·          شرایط:

1)      اشتغال به تحصیل در دانشگاه تربت حیدریه

2)      ایده مورد نظر به هیچ عنوان  و در هیچ جایی مطرح نشده باشد( بجز اقدام برای ثبت اختراع) و تا اعلام نتایج هم این باید موضوع رعایت شود. مشورت با متخصص و یا هیئت علمی مورد اعتماد با مسئولیت ایده پرداز بلامانع است.

3)      محدودیتی در تعداد و موضوع ایده هایی که هر نفر ارسال می کند وجود ندارد.

4)       در مورد ایده های همسان  چنانچه مکانیزم  آنها هم مشابه باشد اولویت با ایده ای است که  وارد چرخه ثبت اختراع از مراجع قانونی شده و یا زودتر ارسال شده باشد.

5)      هیچ فرم و یا مستنداتی بصورت دستی دریافت نخواهد شد.

·         داوری:

1)      تمامی آثار ارسالی به تدریج در بازه زمانی یاد شده به گروه مربوط جهت بررسی علمی و فنی یعنی کاربردی بودن، قابلیت اجرا، تشخیص توانمندی تیم اجرایی و صحت در برآورد اعتبار و زمان اجرای طرح، تحویل می شود.

2)      آثار تایید شده از سوی گروه به پارک علم و فناوری برای تایید نوآوری ارسال خواهد شد.

3)      نتایج از طریق سایت اعلام و  از برگزیدگان در مراسمی تقدیر می شود.

·         جوایز:

1)      گواهی ثبت ایده و لوح ابتکار

2)      جایزه یک میلیون ریالی

3)       پرداخت هزینه ثبت اختراع

4)       کمک هزینه اجرای طرح تا  ده میلیون ریال

فایل های پیوست:

*   دانلود فرم اطلاعات دانشجوی خلاق ( نسخه PDF)

*   دانلود فرم اطلاعات دانشجوی خلاق ( نسخه WORD)