۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
Thursday, March 28, 2024
1398/08/25
مراسم تقدیر از عوامل اجرایی سومین همایش هدایت تحصیلی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه طی مراسمی از عوامل اجرایی سومین همایش هدایت تحصیلی دانشگاه تربت حیدریه تقدیر شد.
این جلسه روز شنبه 18 آبان ماه 1398 در محل سالن جلسات حوزه ریاست و با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین عصمتی، امام جمعه شهرستان، دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، معاونین دانشگاه و عوامل اجرایی همایش برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکتر فتحی ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه، یکی از وظایف دانشگاه‌ها را ایفای نقش در امور اجتماع دانست و عنوان کرد که دانشگاه تربت حیدریه در این راستا و با هدف کمک به دانش آموزان جهت انتخاب بهتر رشته و دانشگاه از سال 1396 اقدام به برگزاری همایش هدایت تحصیلی نموده است. ایشان از تلاش‌های اساتید و کارکنان دانشگاه در جهت اجرای مناسب این برنامه تقدیر نمود و ابراز امیدواری کرد که با همکاری نهادهایی از جمله ستاد نماز جمعه شهرستان، این برنامه که به‌صورت رایگان برگزار می‌گردد گسترش یابد و دانش آموزان بیشتری از مزایای آن بهره‌مند گردند.
در ادامه حجت‌الاسلام عصمتی ضمن اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) بیان داشت که اگر جامعه از لحاظ علمی غنی باشد به ثروتی دست پیدا می‌کند که هیچ ثروتی به‌مثابه آن نخواهد بود. ایشان ضمن تقدیر از دانشگاه به جهت انجام امور عام‌المنفعه بر توجه بیشتر دانشگاه به امور شهرستان تأکید نمود.
دکتر صالحان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه ضمن تقدیر از کلیه دست‌اندرکاران سومین همایش هدایت تحصیلی بیان داشتند در راستای عمل به بیانات مقام معظم رهبری، توجه به اهمیت انتخاب رشته دانشگاهی در آینده اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه، معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه اقدام به برگزاری همایش هدایت تحصیلی و مشاوره انتخاب رشته به مدت 3 روز در شهرهای تربت حیدریه، کدکن، فیض‌آباد و زاوه نمود. همچنین انتخاب رشته مجازی برای داوطلبین از دیگر خدمات این مرکز به همشهریان محترم بود که به‌صورت رایگان صورت پذیرفته و با استقبال دانش آموزان همراه بود. ایشان هدایت و تشویق داوطلبین به انتخاب دانشگاه‌های بومی را از مهم‌ترین اهداف کمیته جذب دانشگاه و این همایش عنوان کرده و افزودند با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده در سال جاری، بیش از 73 درصد پذیرفته‌شدگان دانشگاه تربت حیدریه از داخل استان و 40 درصد نیز بومی شهرستان تربت حیدریه می¬باشند. ارائه فعالیت‌ها و برنامه‌های آتی حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در جهت هدایت تحصیلی دانش آموزان با مشارکت امام جمعه شهرستان و سایر نهادهای وابسته، از دیگر مباحث مطرح شده توسط ایشان بود.
در پایان مراسم، از اساتید، کارکنان و سایر عوامل اجرایی سومین همایش هدایت تحصیلی تقدیر به عمل آمد.