Friday, March 29, 2024
1398/09/12
اطلاعیه ثبت‌نام مرحله تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ناپیوسته سال 1398

پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، به اطلاع متقاضیان مرحله تکمیل ظرفیت رشته­‌های تحصیلی کارشناسی ناپیوسته (اعم از داوطلبانی که در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 98 ثبت نام نموده و یا ننموده‌­اند) می‌رساند، زمان و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام به شرح ذیل می‌باشد:

1-زمان ثبت نام:

از روز شنبه مورخ 1398/09/23 لغایت چهارشنبه 1398/09/27 ساعت 9 الی 13

* کلیه متقاضیان می‌بایست دارای مدرک کاردانی (فوق­‌دیپلم) بوده و حداکثر تا تاریخ 31 /98/06 فارغ‌التحصیل شده باشند. ثبت نام از داوطلبانی که تا تاریخ 30 /11 /1398 مدرک کاردانی خود را اخذ می­‌نمایند، به صورت مشروط و با شروع به تحصیل از بهمن ماه سال 1398 و پس از ارایه مدارک مربوطه انجام خواهد شد.

** توجه مهم : اولویت با داوطلبان واجد شرایطی است که در بازه زمانی مذکور به دانشگاه مراجعه نمایند.

-مدارک ثبت نام:

1. اصل شناسنامه عکس‌دار به همراه 2 نسخه کپی از تمامی صفحات آن

2. اصل کارت ملی و 2 نسخه کپی پشت و رو

3. 6 قطعه عکس تمام رخ رنگی 4*3 با زمینه روشن و پشت‌­نویسی شده مربوط به سال جاری (پشت­‌نویسی: نام و نام‌خانوادگی، نام پدر و کد ملی) (عکس خانم‌­ها با حجاب کامل باشد)

4. اصل مدرک یا گواهی دوره کاردانی به همراه 2 نسخه کپی.

5. اصل ریزنمرات دوره کاردانی به همراه 1 نسخه کپی

6. کارت پایان­‌خدمت یا معافیت و یا مدرکی که وضعیت نظام­‌وظیفه پذیرفته‌­شدگان مرد را مشخص نماید + دو نسخه کپی (ویژه برادران).

**(برای داوطلبان مرد مشمول، نامه معرفی به نظام­‌وظیفه از سوی دانشگاه مقطع کاردانی که از تاریخ فراغت از تحصیل آنان تا زمان ثبت نام بیش از یکسال نگذشته باشد).

7. اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع.

8. اصل حکم استخدامی و یا گواهی کارمندان رسمی و یا پیمانی وزارتخانه­‌ها، سازمان­ها و ارگان­های دولتی.

9. پرداخت شهریه علی­‌الحساب برای رشته­‌های نوبت دوم به مبلغ 3.500.000 ریال با استفاده از دستگاه کارت­خوان در محل ثبت‌­نام (امکان دریافت وجه نقد وجود ندارد).

10. پرداخت هزینه ثبت­‌نام به مبلغ 340.000 ریال از طریق سیستم پرداخت الکترونیکی در سایت سازمان سنجش در محل ثبت نام.

11. پیش‌­نویس تکمیل شده تقاضانامه ثبت­‌نام و انتخاب رشته

12 . فایل پیوست (جهت دریافت فایل اکسل کلیک نمایید) باید تکمیل و به همراه اسکن عکس متقاضی (با پسوند JPG و اندازه عرض 150 تا 200 پیکسل وارتفاع 200 تا 400 پیکسل)، در قالب سی دی در زمان ثبت نام ارائه گردد.

نکات مهم:

1-لازم به ذکر است بر اساس اعلام نظر سازمان سنجش آموزش کشور، از متقاضیان به عنوان «پذیرفته‌­شده مشروط» ثبت نام موقت به عمل می‌آید و شروع به تحصیل آنان تا زمان تایید نهایی سازمان سنجش به صورت مشروط می‌­باشد.

2- آن دسته از داوطلبانی که قبلاً در ردیف پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی سال 98 (مرحله شهریور ماه) قرار گرفته‌اند، چنانچه در این مرحله متقاضی ثبت‌نام و ادامه تحصیل باشند و در این دانشگاه ثبت‌نام نمایند، قبولی قبلی آنها در شهریورماه لغو خواهد شد.

3- امکان ارایه درخواست جدید و ثبت نام رشته­هایی که ظرفیت آنها تکمیل نشده است حداکثر تا تاریخ 1398/10/25 میسر می‌باشد.

4- حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت نام حضوری الزامی می­باشد.

5- زمان شروع کلاس­‌ها، بهمن ماه 1398 می­باشد.

6- پذیرفته­‌شدگان بایستی کلیه مفاد این اطلاعیه و همچنین دفترچه راهنمای ثبت­‌نام و انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 98 را بطور دقیق مطالعه نمایند. بدیهی است مسئولیت هرگونه عواقب ناشی از عدم رعایت موارد فوق به عهده پذیرفته‌­شده خواهد بود.

عناوین رشته­‌ها و ظرفیت

دوره تحصیلی