۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
Friday, April 26, 2024
1398/12/13
جلسه شورای آموزشی دانشگاه با حضور رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تربت‌حیدریه
جلسه شورای آموزشی با حضور رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تربت‌حیدریه در دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار گردید.
در این جلسه جناب آقای محمدی رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان به ایراد سخن پرداختند که خلاصه آن به شرح زیر است:
15 واحد فعال صنایع‌دستی در شهرستان تربت‌حیدریه وجود دارد که با توجه به آن که صنایع دستی جزء مشاغل کم‌هزینه و نیازمند امکانات کم است، فرصت‌های شغلی بسیار خوبی برای شهرستان بوجود آورده است.
در حوزه خراطی، رتبه دوم ملی متعلق به تربت‌حیدریه بوده و نماینده ایران در نمایشگاه جهانی این حرفه خواهد بود. در نمایشگاه گردشگری کشور، تور گردشگری زعفران مطرح و با استقبال مسئولان وزارت همراه شده است.
روستای بسک از توابع بخش بایگ تربت حیدریه تنها روستای ملی ابریشم کشی در کشور است. تعداد 5 تاجر برای فروش عقیق شهر بایگ جهت صادرات اعلام آمادگی کرده‌اند.
در ادامه پس از سوالات مدیران گروه‌های آموزشی، مقرر شد لیست کارگاه‌های صنایع دستی متناسب با علاقه دانشجویان، امکانات دانشگاه و اداره میراث فرهنگی؛ از جانب آن اداره جهت برگزاری تور گردشگری اساتید و دانشجویان، برنامه‌ریزی گردد.