۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
1399/06/25
اطلاعیه مهم پیرامون انتخاب واحد نیمسال دوم 1400-1399
قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی

پیروی دستورالعمل ابلاغی وزارت عتف در 11 فروردین ماه 1399 و نیز مصوبات شورای آموزشی دانشگاه مورخ 24 شهریور 99، با توجه به شرایط موجود و به جهت تعامل با دانشجویان گرامی، موارد ذیل به استحضار می‌رسد:

1- دانشجویانی که در نیمسال دوم 99-98 از نظر معدل مشروط شده‌اند، در ترم جاری می‌توانند تا 20 واحد درسی، انتخاب واحد کنند. قابلیت انتخاب واحد این دسته از دانشجویان در سیستم آموزشی دانشگاه تعریف شده و مطابق با شیوه انتخاب واحد عادی دانشجویان بوده و روال خاصی ندارد.

2-دانشجویانی که در نیمسال دوم 99-98 دروس عملی داشتند و دروس آنها به صورت ناتمام به شهریور ماه موکول گردید، در صورت حذف درس و یا عدم قبولی در آن دروس، امکان هم نیازی دروس بعدی آن را، در ترم جاری دارند. (این امکان فقط برای دانشجویان رشته‎های صنایع، مکانیک، برق، تولیدات گیاهی و مهندسی فناوری گیاهان دارویی فراهم می‌باشد.)

مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی