۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
سال ۱۳۹۹، سال جهش تولید
1399/08/30
اطلاعیه آموزشی
👈 قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی دانشگاه تربت حیدریه احتراماً باتوجه به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا و مصوبه سازمان اداری و استخدامی مبنی بر تعطیلی کامل مراکز آموزشی (آموزشگاه‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و...) در مناطق قرمز بیماری کرونا، دانشگاه تربت حیدریه تا اطلاع ثانوی تعطیل می‌باشد. با اینحال حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه جهت تسریع در پاسخگویی و انجام امور جاری دانشجویان عزیز، توجه شما را به نکات ذیل جلب می‌نماید :

1. تمامی کلاس‌های آموزشی دانشگاه، مطابق با برنامه کلاسی دانشجویان بصورت مجازی برگزار خواهند شد. ضمنا فعالیت همکاران حوزه آموزش و پژوهش نیز به‌صورت دورکاری و از طریق بستر مجازی دانشگاه انجام می‌گردد.

2. با راه اندازی میز خدمت الکترونیک پس از شیوع کرونا، در تاریخ 2 شهریور 99، اکثر خدمات آموزشی بصورت غیرحضوری ارائه می‌شوند. لذا از شما عزیزان خواهشمنداست جهت پیگیری امور آموزشی خود به میز خدمت معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت به آدرس زیر مراجعه نمایید:

3.چنانچه امور آموزشی ضروری شما عزیزان در میز خدمت ارائه نشده بود می‌توانید از طریق کارشناسان آموزش این موارد را پیگیری نمایید. تاکید می‌گردد فقط امور آموزشی ضروری از این طریق قابل پیگیری بوده و سایر موارد به محض بازگشایی دانشگاه طبق معمول انجام خواهد شد.

✅ مسائل مربوط به شرکت در کلاس‌ها :
@class_torbath
Classtorbath@gmail.com

✅مسائل آموزشی دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی:
@Engineering_thu
engineering.torbath@gmail.com

✅مسائل آموزشی دانشجویان دانشکده های کشاورزی و علوم انسانی:
@keshavarzi_ensani
student.introduction.th@gmail.com

🔴 خواهشمند است درخواست خود را با ذکر نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، رشته و مقطع تحصیلی و ذکر شرح درخواست به کارشناس مربوطه ارسال نمایید.
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)