Friday, March 29, 2024
1399/09/15
افزایش 15 درصدی جذب دانشجو نسبت به سال گذشته در دانشگاه تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه، دکتر علیرضا صالحان، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه با اعلام این خبر افزود: با برنامه‌ریزی‌ها و اقداماتی که در سال گذشته در زمینه معرفی امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه تربت حیدریه انجام شد، در سال 1399 نیز مشابه سال‌های گذشته شاهد افزایش قابل توجه تعداد دانشجویان نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.
وی برگزاری همایش مهندسی کنکور برای بیش از 1200 دانش‌آموز پایه دوازدهم، برپایی روز درهای باز دانشگاه تربت حیدریه در طول سال و تشکیل کمیته استقبال، برگزاری همایش‌ هدایت تحصیلی و مشاوره انتخاب رشته به‌صورت مجازی و حضوری، تهیه و انتشار تیزرهای معرفی قابلیت‌های آموزشی و پژوهشی، پویایی حوزه رسانه‌ای حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی در طول سال گذشته و ... را از عوامل موثر در شناخت هرچه بهتر دانشگاه تربت حیدریه یاد کرد.
لازم به ذکر است با مجموعه اقدامات صورت گرفته در معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه، تعداد دانشجویان ثبت‌نامی دانشگاه تربت حیدریه در سال 1399 نسبت به سال 1397 حدود 12درصد و نسبت به سال 1396 با رقم قابل توجه 75 درصد افزایش همراه بوده است که باعث احیای بسیاری از رشته‌های آموزشی در این بازه زمانی، بخصوص در دانشکده کشاورزی گردیده است.