دسترسی سریع
۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
Thursday, March 28, 2024
1399/09/17
جلسه آشنایی با دانشجویان تازه ورود سال 1399 ویژه دانشجویان گروه مهندسی عمران و معماری برگزار شد

جلسه آشنایی با دانشجویان تازه ورود سال 1399، ویژه دانشجویان گروه مهندسی عمران و معماری، با حضور دانشجویان گرامی ورودی سال تحصیلی جدید و اعضای محترم هیات علمی گروه آموزشی روز پنجشنبه مورخ 29 آبان ماه 1399 از ساعت 10صبح الی13 به صورت غیرحضوری و در سامانه استادیار برگزار شد.

در ابتدای این جلسه آقای دکتر محسن کلاته‌آهنی، مدیر گروه مهندسی عمران و معماری ضمن عرض خوش آمدگویی به دانشجویان تازه ورود، به معرفی دانشگاه تربت حیدریه و اعضای هیات علمی گروه آموزشی پرداختند. سپس آقای دکتر گل محمدی، عضو هیات علمی مهندسی عمران، به بیان توضیحاتی پیرامون آینده و فرصت های شغلی مربوط به رشته مهندسی عمران و معماری پرداختند. در ادامه جلسه آقای دکتر حصاری، استاد مشاور انجمن علمی معماری، و آقای دکتر بهرامی جوین، استاد مشاور انجمن علمی عمران، به معرفی فعالیت‌های انجمن‌های علمی در طی سالیان گذشته پرداختند و از همه دانشجویان تازه ورود جهت مشارکت در فعالیت های دانشجویی دعوت به عمل آورند. سپس آقای مهندس بذرافشان، مدیر آموزش دانشگاه، توصیه هایی پیرامون پیگیری مطلوب امورات تحصیلی و اهمیت آمادگی مناسب برای آموزش غیرحضوری پرداختند. در ادامه جلسه، آقای دکتر کلاته آهنی به معرفی ضوابط مهم آئین نامه آموزشی، معرفی برنامه آموزشی هر مقطع تحصیلی و نحوه انجام انتخاب واحد پرداختند. در انتهای جلسه، ایشان به سوالات دانشجویان تازه ورود پاسخ دادند.