۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
Saturday, April 20, 2024
1398/07/03
جلسه برنامه ریزی مراسم معارفه دانشجویان نو ورود برگزار شد
 همزمان با شروع سال تحصیلی جدید جلسه هماهنگی و برنامه ریزی مراسم معارفه دانشجویان نو ورود دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: روز سه شنبه دوم مهرماه جاری با حضور اعضاء ستاد برنامه ریزی مراسم معارفه دانشجویان نو ورود، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی این مراسم در اتاق معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.
دکتر حسن فیضی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه ضمن خیرمقدم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس بر ضرورت برنامه ریزی جهت اجرای مطلوب مراسم معارفه نو دانشجویان دانشگاه تأکید نمود.
در این جلسه دکتر علیرضا صالحان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن بیان گزارشی از روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید و همچنین برنامه ریزی حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی در خصوص جلسات و کارگاه های اطلاع رسانی قوانین و مقررات آموزشی مورد نیاز دانشجویان به ویژه دانشجویان نو ورود، برنامه های حوزه آموزشی و پژوهشی را در مراسم مذکور تبیین نمود.
مهندس بهادر بذرافشان مدیر امور آموزشی، مهندس شعبانی مدیر امور دانشجویی، جابر حجتی مدیر امور فرهنگی، خانم داودی مقدم معاون مرکز مشاوره دانشگاه، خانم علیپور کارشناس امور فرهنگی و مهدی عادلی فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه به عنوان حاضرین در جلسه، پیشنهادات خود را در مورد برنامه های قابل اجرا در مراسم معارفه دانشجویان نو ورود ارائه نمودند.