۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
Thursday, March 28, 2024
1398/07/17
کارگاه آموزشی فرزندپروری در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد
همزمان با روز ملی کودک کارگاه آموزشی فرزندپروری ویژه کارکنان دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: روز چهارشنبه 17 مهرماه 98 و همزمان با روز ملی کودک به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه اولین جلسه از کارگاه مهارت فرزند پروری ویژه کارکنان دانشگاه برگزار گردید.
حجتی هدف از برگزاری این کارگاه ها را تقویت مهارت فرزند پروری و بهبود مناسبات خانوادگی برای کارمندان عنوان کرد.
دکتر عبدالحسین‌زاده مدرس این کارگاه ضمن تأکید بر ضرورت توجه به اصول فرزندپروری در رشد شخصیت کودک، به اصول تربیت فرزندان اشاره کرد و افزود: سلامت روان کودکان و نوجوانان بخشی از سلامت و رفاه عمومی است. هر اقدام جدی برای بهبود بهداشت روان کودکان مستلزم ارزیابی کیفیت تربیت کودک و روابط خانوادگی آن‌ها است. تربیت سازنده فرزندان شامل مهارت‌هایی برای مراقبت، حمایت، دوست داشتن و راهنمایی و ارشاد کودکان و نوجوانان می‌باشد.
دکتر عبدالحسین‌زاده در ادامه گفت: منظور از شیوه‌های فرزند پروری، روش‌هایی که والدین برای تربیت فرزندان و نگرش‌هایی که والدین نسبت به فرزندان و معیارها و قوانینی که والدین برای فرزندان خویش وضع می‌کنند می‌باشد.
وی همچنین در خصوص موضوعات خانواده و تأثیر آن بر تربیت فرزندان، ساختار رفتاری خانواده‌ها، عوامل موثر در شکل گیری رفتار کودکان در منزل، تقویت اعتماد به نفس در کودک و روش‌های مختلف برای اداره مشکلات رفتاری کودکان مطالبی را عنوان نمود.