۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
Friday, April 26, 2024
1398/07/21
مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد
مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه تربت حیدریه با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، رئیس و اعضای هئیت رئیسه، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه شنبه بیستم مهرماه جاری با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، رئیس و اعضای هئیت رئیسه، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه تربت حیدریه و در راستای آشنایی نودانشجویان با قوانین و مقررات آموزشی و پژوهشی و همچنین آشنایی با خدمات حوزه دانشجویی وفرهنگی دانشگاه، مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود در سالن زنده یاد محمود کریمی دانشگاه برگزار گردید.
دکتر محمدحسن فتحی رئیس دانشگاه تربت حیدریه به عنوان اولین سخنران مراسم ضمن عرض تبریک موفقیت به دانشجویان نو ورود به جهت قبولی در آزمون سراسری سال 98 بر لزوم توجه به استفاده از ظرفیت دانشجویی و دانشگاه در راستای تعالی و رشد دانشجویان تأکید نمود.
دکتر فتحی در ادامه با تأکید بر استفاده مطلوب و حداکثری از دوران دانشجویی، آشنایی دانشجویان با آیین نامه های پژوهشی و تجربه اندوزی در زمینه های علمی و فرهنگی را مهم دانست.
ایشان با اشاره به وضعیت موجود کشور و هجمه ها و فشارهای ظالمانه اقتصادی از سوی کشورهای بیگانه اظهار داشت: علیرغم همه این محدودیت ها مجموعه دانشگاه تربت حیدریه در راستای تأمین منابع مالی جهت رسیدن به اهداف آموزش عالی و حرکت در مسیر رشد علمی برای دانشجویان، تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا بهترین شرایط آموزشی، پژوهشی، رفاهی، ورزشی و سایر بسترهای لازم برای شکوفایی استعدادهای دانشجویان فراهم گردد.
دکتر سعید باستانی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به عنوان مهمان ویژه مراسم ضمن معرفی مختصری از شهرستان تربت حیدریه، دانشجویان را سرآمد و پیشرو در حوزه اجتماعی دانست و عنوان داشت دانشجو به دلیل موقعیتی که دارد باید روشنفکر و سرآمد باشد.
دکتر باستانی در ادامه افزود: دانشجو باید مطالبه گر باشد و حرف خود را در چارچوب قوانین بزند و در این حوزه هیچ منعی وجود نخواهد داشت. دانشگاه باید فضا را برای مناظره و کرسی های آزاد اندیشی باز بگذارد و این فضا را توسعه بدهد.
ایشان در ادامه با تاکید بر اینکه دانشجو برای طی کردن مسیر کسب علم و دانش به دو بال نیاز دارد، این دو بال را دانش کامپیوتر و زبان دوم و سوم دانست. ایشان با تشریح شرایط شهرستان تربت حیدریه و اشاره به وجود بزرگترین مزارع زعفران جهان در منطقه و ساخت پروژهای مختلف از جمله پروژه های فولاد و نیروگاه برق راشد از دانشجویان خواست در جهت ارتقاء سطح دانش خود از این موقعیت استفاده کنند.
سپس دکتر علیرضا صالحان، معاون آموزشی و پژوهشی و دکتر حسن فیضی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با بیان کلیاتی از آئین نامه ها و مقررات مربوط به دانشجویان، به معرفی خدمات، فعالیت ها و کارکنان حوزه مربوطه پرداختند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین صافدل ، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربت حیدریه به عنوان سخنران دیگر مراسم، دانشگاه ها را سنگر فضاسازی در مسیر پیشرفت کشور نامید و بیان داشت: دانشجوی مسلمان با صداقت و درستی در عمل مسیر علم آموزی را طی میکند و بایستی تمام هدف دانشجویان در فضای دانشگاه ها نخست تعالی افکار و دوم کمک به رشد کشور باشد.
حجت الاسلام صافدل، بر لزوم ایجاد فضای گفتمان در دانشگاه ها تاکید کرد و اظهار داشت: مطالبه گری اصولی، انتظار جامعه از دانشجوی مومن و انقلابی است و جامعه دانشگاهیان به عنوان پیشانی توسعه علمی و فرهنگی کشور باید با نیاز جامعه خود آشنا باشند و راهکارهای رشد در همه جوانب را ارائه نمایند.
در جریان این مراسم با مشارکت نودانشجویان مسابقاتی برگزار گردید و به رسم یادبود به شرکت کنندگان در این مسابقه جوایزی اهدا شد.
لازم به ذکر است در سال جاری تحصیلی بیش از 600 دانشجوی جدید در دانشگاه تربت حیدریه پذیرش شدند.