۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
Friday, April 26, 2024
1399/09/28
نشست اول کارگاه "چگونه بنویسیم" باحضور دکتر مسعود گوهری منش برگزار شد
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه، اولین نشست کارگاه  "چگونه بنویسم" به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربت حیدریه و باهمکاری دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه در 27 آذرماه 1399 در نرم‌افزار Adobe Connect برگزار شد.
در این کارگاه دکتر گوهری‌منش عضو هیئت علمی و رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه، نکاتی پیرامون اهمیت و فواید گزارش نویسی بیان کردند و سپس افزودند: وقتی بهتر بنویسیم بهتر میتوانیم بیان کنیم و بهتر میتوانیم فکر کنیم.
ایشان در بین صحبت های خود در باب اهمیت قلم و نوشتن گفتند: خداوند به قلم قسم خورده و این مسئله اهمیت زیادی دارد.
وی در ادامه به نقش شهید حسن باقری و تاثیر گذاری گزارشات ایشان در نتایج عملیات های جنگی اشاره کردند و این شهید بزرگوار را مغز متفکر آن دوران خواندند.
در پایان دکتر گوهری منش در بخش پرسش و پاسخ به سوالات حاضرین پاسخ دادند.