۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
Saturday, April 20, 2024
1399/10/12
جلسه مجازی انجمن علمی معماری برگزار شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه، این جلسه 11 دی‌ماه 1399 در نرم افزار Adobe Connect باموضوع هم‌اندیشی انجمن علمی معماری و همچنین باحضور دکتر حصاری و اعضا انجمن برگزار شد.
دستور کار این جلسه بررسی مسائل مربوط به انجمن علمی معماری و برنامه‌ریزی فعالیت‌های آتی انجمن علمی برای سال تحصیلی 1400_1399 بود.
در ابتدای جلسه اعضا انجمن پیرامون فعالیت‌های صورت گرفته در هفته گذشته بحث و تبال نظر انجام دادند و در ادامه جلسه اعضا انجمن پیشنهادات خود را بیان نمودند.
 برنامه‌های پیشنهادی اعضا انجمن مبنی بر ایجاد فعالیت‌هایی که به عنوان مسابقات دانشجویی و برگزاری کارگاه و دوره‌های آموزشی برخط با هدف تأمین نیاز آموزشی و مهارت‌آموزی دانشجویان معماری مطرح شده بود، از جانب دکتر حصاری تأیید شده و در دست بررسی می‌باشد و اقدامات اولیه جهت برگزاری کارگاه‌های آموزشی صورت گرفته است و همچنین مقرر گردید برگزاری جلسات هفتگی انجمن علمی معماری ساعت 13 روزهای پنجشنبه باشد.