۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
Thursday, April 18, 2024
1398/07/29
برگزاری دومین کارگاه آموزشی فرزندپروری ویژه کارکنان دانشگاه تربت حیدریه
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: روز چهارشنبه 24 مهرماه 98 به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه دومین جلسه از سلسله کارگاه های آموزشی فرزند پروری با هدف ارتقاء سطح دانش و هنر فرزندپروری ویژه کارکنان دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
حجتی هدف از برگزاری این کارگاه ها را تقویت مهارت فرزند پروری و بهبود مناسبات خانوادگی برای کارمندان عنوان کرد.
دکتر عبدالحسین‌زاده مدرس این کارگاه ضمن اشاره به برخی اصول فرزندپروری بر آموزش های علمی در حوزه تربیت فردی تأکید نمود و افزود: هر اقدام جدی برای بهبود بهداشت روان کودکان مستلزم ارزیابی کیفیت تربیت کودک و روابط خانوادگی آن‌ها است. تربیت سازنده فرزندان شامل مهارت‌هایی برای مراقبت، حمایت، دوست داشتن و راهنمایی و ارشاد کودکان و نوجوانان می‌باشد.
دکتر عبدالحسین‌زاده در ادامه گفت: یکی از موارد مهم در مهارت فرزندپروری این است که مراقب نشانه های افت پنهان فرزندان باشیم و همچنین ضرورت دارد محرک ها و محیط های مختلف را برای کودک فراهم کنیم.
وی همچنین در خصوص تفکر انتقادی و نشانه آن و نیز ویژگی های تفکر انتقادی و تبیین این تفکر در آیات قرآن کریم را تشریح نمود.