۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
Thursday, March 28, 2024
1398/08/12
دعوت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه برای شرکت در راهپیمایی یوم الله 13 آبان
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه از جامعه دانشگاهی تربت حیدریه جهت شرکت در راهپیمایی حماسی یوم الله 13 آبان دعوت کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه، دکتر حسن فیضی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه با اشاره به برگزاری با شکوه تجمع یوم‌الله 13 آبان در سراسر کشور اظهار داشت: 13 آبان‌ماه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است و مردم دلاور ایران و به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان همه ساله در این روز عزیز به صحنه آمده و سیاست‌های خصمانه‌ آمریکا را محکوم کرده و بر اصل "استکبارستیزی" ایران اسلامی پافشاری می‌کنند.
وی افزود: همه‌ اقشار مردمی به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان باید در این برنامه شرکت کنند و با توجه به این که استکبار با صدایی رسا دشمنی خود را با ملت ایران بیان می‌کند، مردم هم باید با حضور خود در یوم الله 13 آبان وحدت و دشمنی خود با استکبار را نشان دهند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه به منظور خلق حماسه‌ای دیگر با تجلّی غیرت انقلابی و طنین‌ رسای شعار کوبنده و ضداستکباری "مرگ بر آمریکا" از تمامی اساتید، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان جهت شرکت در راهپیمایی سیزدهم آبان‌ماه که همزمان در سراسر میهن اسلامی ایران برگزار خواهد شد، دعوت به عمل آورد.
زمان: دوشنبه 13 آبان 98 ساعت 9:45 صبح
‌مکان تجمع دانشگاهیان: ابتدای خیابان شورا.
ضمناً حرکت از دانشگاه با سرویس ایاب و ذهاب رأس ساعت 9:30 از مقابل ساختمان آموزشی می‌باشد.